Huis op de Groene Heuvels

Schrijf in gastenboekChallenge Image

Laatste bijdrages

Bekijk bijdrage 1 van 8 (Totaal aantal bijdrages: 8)

Naam:
Marcos
Bericht:
Броне дверь Премиум - это енергосберегающая, стильная и надёжная модель двери.

Рама, глубиной сто тридцать миллиметров произведена из гнутого металлического листа и утеплена минеральной ватой.
Такая ширина делает целесообразным ставить её в многочисленные бетонные строения, занимая практично дверной проём.
Выгодно то, что, выполнять монтаж откосов в таких домах не будет потребности.
Дверное полотно сконструировано из стального проката массивностью полтора миллиметра с рёбрами усиления. В сопряжении с утеплителем из менералловаты и двумя теплыми накладками шестнадцать мм её ширина составляет восемьдесят пять миллиметров.
Конструктивные составляющие соответствуют эффективному классу шумоизоляции и энергосбережения.
В заводскую наборку ещё включены 3 петли, два замка Kale (сувальдный и цилиндричечкий), 2 противосъёмных штыря , глазок и порог из нержавеющей стали.

Цена предлагаемой модели определялась как 7555 гривен  в середине 2019 г.
Изучит подробнее про данную дверь легко в обзоре Двери входная металлическая
02 July 2022 - 17:54 uur
Naam:
Arnold
Bericht:
С сегодняшнего дня я долгонько разыскивал доклад, какая сегодня разрешит волнующие меня проблемы.

И единственно на Вашем сайте с недавних пор я её раскопал. Предполагаю заявить благодарствую творцувсего этогоweb-сайта. Так же, возможно некоторым понравится и также моя страничка Тканевые натяжные потолки кривой рог цены фото .
Стремлюсь абсолютно всем успеха!
02 July 2022 - 11:00 uur
Naam:
Bas Kroes
Bericht:
Beste lezer,

Allereerst wil ik jullie graag verwelkomen op deze site.

Sinds 31 december 2020 ben ik eigenaar geworden van huisje 21 het gerenoveerde vakantiepark 't Broeckhuys. In middels heb ik ook huisje 19 en 23 in bezit en ben ik voorzien van een nieuwe website.

www.k-ba.nl

Neem gerust een kijkje.

Met vriendelijke groet,
Bas Kroes
03 November 2021 - 10:25 uur
Naam:
K van Rijn
Bericht:
Wij hebben een heerlijke week gehad in dit mooie, schone en moderne huis. Was de bedoeling dat we naar Limburg gingen maar dat ging uiteraard niet door vanwege de overstromingen. Er is ook snel geschakeld door Novasol om dit om te boeken naar dit mooie huis. Heerlijk rustig, goede bedden aan prachtige vijver! Wat wil een mens nog meer. Dus dikke aanrader!! En belangrijker goed contact met de eigenaar.
22 July 2021 - 19:25 uur
Naam:
Ellen
Bericht:
Wij verbleven met 5 volwassenen in dit prettige huisje dat van alle gemakken is voorzien. Het huisje heeft een heerlijk terras met vrij uitzicht op het watertje en de auto kan naast de woning geparkeerd worden. Bas is een uitstekend gastheer en reageert snel en prettig op evt. vragen. Dank je wel Bas.
12 July 2021 - 13:01 uur
Naam:
Fam. Bijleveld
Bericht:
Samen met onze kleinzoon van 1 jaar waren we in dit prachtig huis van 11 tot 18 juni jl. Alles was tiptop in orde. Bas hielp ons zeer gastvrij en nodigde ons uit om dingen die beter konden aan te geven. Dit omdat wij de eerste echte vakantiegangers waren die nu het zijn eigendom is er gebruik van maakten. Het rook er heerlijk naar een pas geschilderd huis. Aanvullingen konden we nauwelijks bedenken. Voor ons als Friezen was omgeving met de rivieren op korte rijafstand een heerlijke omgeving om te verkennen. Aantrekkelijke plaatsen om te verkennen. Kortom op en top vakantie in eigen land. Bedankt Bas.
10 July 2021 - 10:44 uur
Naam:
Ate, Michelle en Max
Bericht:
Wij verbleven in dit riante huis met ons zoontje van 1 jaar. Het is ruim, schoon, heerlijk gelegen aan het meer en zeer goed uitgerust (zelfs een pizzasnijder). Bas is een hele goede en vriendelijke gastheer die zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Erg aanbevolen!
27 June 2021 - 16:50 uur
Naam:
Joop
Bericht:
Vele huisjes gehad maar dit is absoluut de topper
Keurig onderhouden als er iets ontbreekt hoef je maar te bellen en het wordt direct geleverd. Ligt aan het water in een schitterend park.
Ik kan dit iedereen aanbevelen
22 April 2021 - 18:10 uur
Powered by DRBGuestbook – PHP Hosting